Vakmanschap maakt het verschil

Van generatie op generatie zijn de Gebroeders Van Velthoven gespecialiseerd bouwaannemer van totaalprojecten voor huisvestingsmaatschappijen en projectontwikkelaars, maar ook voor particulieren. We bouwen villa’s, huizen, appartementen en sociale woningen, ongeacht de bouwstijl. Via ons schrijnwerkatelier – met eigen spuitcabine! – kunnen we de woningen ook afwerken en leveren we ramen en ander houtschrijnwerk aan derden. Gebroeders Van Velthoven beschikt over een zeer modern wagen- en machinepark.

Momenteel werken er een 20-tal metsers en een 20-tal timmer- en schrijnwerkers in het familiebedrijf. Samen met de zaakvoerders zetten zij alles op alles om uw bouwproject en/of schrijnwerk snel, veilig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen af te leveren.

In de jaren 60 werden er ook grotere werken aangenomen, gaande van villabouw tot het realiseren van schoolgebouwen en sociale woonwijken.
In de jaren 70 kende het bedrijf een grote groei. Er werden enkele honderden sociale woningen gebouwd, gespreid over meerdere jaren. De woningen werden uitgevoerd in een semi-prefab systeem. Dit semi-prefab systeem werd door de broers Van Velthoven zelf ontwikkeld en op punt gesteld. Het bedrijf verhuisde naar een grotere site, Hofdreef 5 te Loenhout, waar nieuwe ateliers en magazijnen opgericht werden. De oudste zoon van Louis, Jan, kwam ook mee in de zaak.
In het midden van de jaren 80 werd het bedrijf tot zijn huidige structuur omgevormd. Dit was ook het moment waarop de twee overige zonen mee in de zaak stapten, Marc en Luc Van Velthoven.

Vakmanschap
Ondanks de technologie blijft de menselijke hand een van de belangrijkste instrumenten om uw woning of schrijnwerk te realiseren. Bij Gebroeders Van Velthoven kunt u rekenen op goed opgeleid personeel en gepassioneerd vakmanschap.

Betrouwbaarheid
Gebroeders Van Velthoven staat garant voor een planmatige werkvoorbereiding en een correcte naleving van termijnafspraken, procedures en veiligheidsvoorschriften. We werken uitsluitend met degelijke bouwmaterialen. De meeste materialen beschikken over een erkend kwaliteitslabel.

Ervaring
Bij Gebroeders Van Velthoven kunt u rekenen op meer dan 50 jaar ervaring. We schakelen graag onze expertise in om u deskundig advies te verlenen bij de ontwikkeling van uw project.

Gratis Offerte

Bij Gebroeders Van Velthoven komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. We maken graag een gedetailleerde offerte op maat van uw bouwproject

viaVictor